Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 190 kJ / 763 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,35 g |
Tuky | 41,50 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 81,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory s pórkem a cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oyjL
Moje poznámka
Brambory s pórkem a cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oyjL
Nejnovější recepty
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 4 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 13 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 14 hodinami
Cibulové rizoto z papiňáku
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 1 minutou
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 3 minutami
Dietni segedinska polevka
Kajkajak před 25 minutami
Brynzové halušky
ok1cmj236 před 1 hodinou
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
sidonie před 1 hodinou
Květák smažený v troubě
RaeRea před 1 hodinou
Smetanová omáčka z cukety a kořenové zeleniny (bez mouky)
Kratule před 2 hodinami
Mirabelkový sirup
Hanawagy před 3 hodinami
Domácí langoše
Mummy46 před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Mummy46 před 3 hodinami
Tématické fráze:
cizrna s bramborem,
zapečené brambory s cizrnou,
cizrna s pórkem,
pečené brambory s cizrnou,
cizrna jako příloha,
recept příloha cizrna v konzervě,
zapecene brambor s cizrnoi,
úprava cizrny,
úprava cizrny příloha,
hrách s pórkem,
recepty na upravu cicera,
brambory s pórkem jako příloha,
zemiaky v supke v porkom,
recepty s cizrnou,
různe upravy brambor,
brambory pecene s cizrnou,
úprava brambor jako příloha,
pečené brambory s cizrna,
cizirna jako příloha,
zapečené brambory cizrna
Suroviny:
brambory,
cizrna,
máslo,
pórek,
sůl,
pepř
Komentáře (11)
Neviem, ako česká cizrna, ale slovenská sa uvarí veľmi rýchlo, ani nie za hodinku, stačí namočiť na 2-3 hodiny. Konzervy nemám rada, uvarím si napr. 1 kilo, z toho tretinu zamrazím, tretinu spotrebujem napr. na šalát, na polievku a tretinu chodím zobať. Ale zobe mi to aj rodina.
Všetko, čo mám veľmi rada, cícer, zemiaky v šupke, pór
Už jí ho přeposílám díky