Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 190 kJ / 763 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,35 g |
Tuky | 41,50 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 81,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory s pórkem a cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oyjL
Moje poznámka
Brambory s pórkem a cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oyjL
Nejnovější recepty
Mrkvová bábovka
Přidáno před 5 hodinami
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno před 9 hodinami
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno před 14 hodinami
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno před 23 hodinami
Křenová pomazánka se sýrem
Přidáno 6. 10. 2025 16:00:03
Koláč z lišek
Přidáno 6. 10. 2025 14:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rakytníkový sirup zastudena
Receptynove před 39 minutami
Mrkvovo-česneková polévka
Valis před 1 hodinou
Koláč s hruškami
Jessie před 2 hodinami
Pomazánka z vepřového masa
iveta.kroul před 3 hodinami
Pikantní kuřecí maso na zelenině
Danoouch před 3 hodinami
Kuskus s mletým masem
vendycervenkova před 4 hodinami
Květáková polévka s vločkami a čerstvou majoránkou
wimra před 5 hodinami
Výborný rychlý makovec
Kottatko před 6 hodinami
Dušená kapusta na slanině
Mormon před 6 hodinami
Domácí noky zapečené s lososem a špenátem
TondaJ před 7 hodinami
Tématické fráze:
cizrna s bramborem,
zapečené brambory s cizrnou,
cizrna s pórkem,
pečené brambory s cizrnou,
cizrna jako příloha,
recept příloha cizrna v konzervě,
zapecene brambor s cizrnoi,
úprava cizrny,
úprava cizrny příloha,
hrách s pórkem,
recepty na upravu cicera,
brambory s pórkem jako příloha,
zemiaky v supke v porkom,
recepty s cizrnou,
různe upravy brambor,
brambory pecene s cizrnou,
úprava brambor jako příloha,
pečené brambory s cizrna,
cizirna jako příloha,
zapečené brambory cizrna
Suroviny:
brambory,
cizrna,
máslo,
pórek,
sůl,
pepř
Komentáře (11)
Neviem, ako česká cizrna, ale slovenská sa uvarí veľmi rýchlo, ani nie za hodinku, stačí namočiť na 2-3 hodiny. Konzervy nemám rada, uvarím si napr. 1 kilo, z toho tretinu zamrazím, tretinu spotrebujem napr. na šalát, na polievku a tretinu chodím zobať. Ale zobe mi to aj rodina.
Všetko, čo mám veľmi rada, cícer, zemiaky v šupke, pór
Už jí ho přeposílám díky