Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Brambory s pórkem a cizrnou

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 9. 2010 12:59

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 190 kJ / 763 kcal
Bílkoviny10,35 g
Tuky41,50 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 31 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy81,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vhodné jako příloha k minutkovým masům i jako samostatné bezmasé jídlo.

Samozřejmě lze použít cizrnu namočenou a uvařenou, ale jako všechny luštěniny vyžaduje dlouhou dobu přípravy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

isindy isindy

23. 10. 2010 22:24

tenisko, to jsem ráda, že chutnalo:yes:...já s ní rodinu taky moc neuctím:-( - a sama ji mám ráda, je to jak oříšky :-p - tak oni dostanou jen brambory s pórkem a já si přisypu cizrnu - a všichni jsou spokojení ;-)

teniska teniska

23. 10. 2010 22:22

konečně vyzkoušeno a byla to dobrá změna:yes: cizrnu mám ale normální, protože u nás jím cizrnu jenom já a tak hledám nové a nové inspirace, tahle byla mnohem lepší než ta první;-):yes::yes:

spagetka spagetka

14. 9. 2010 15:36

Moc dobré, jen taky použiju suchou cizrnu jako Magdalenka, konzervy taky moc nemusím, ale je pravda, že někdy tu práci usnadněj. Cizrna u nás "jede" díky topkám, protože před 2 roky jsem o se o ni nijak nezajímala... a přitom je tak vynikající!!!!

magdalenka magdalenka

14. 9. 2010 15:07

Veľmi pekný recept, jednoduchý spôsob úpravy, naviac, cizrnu - cícer mám veľmi v obľube. Oceňujem veľkým plusom.
Neviem, ako česká cizrna, ale slovenská sa uvarí veľmi rýchlo, ani nie za hodinku, stačí namočiť na 2-3 hodiny. Konzervy nemám rada, uvarím si napr. 1 kilo, z toho tretinu zamrazím, tretinu spotrebujem napr. na šalát, na polievku a tretinu chodím zobať. Ale zobe mi to aj rodina.

teniska teniska

12. 9. 2010 22:41

tak zrovna jsem ,,ulovila" pytlík s cizrnou a tak čerpám různé recepty na přípravu, tohle zní super:yes: zkusím:yes:

lemarti

12. 9. 2010 16:23

Ivi,mě by to stačilo i jako jídlo;-)takže jo máš bodíka:-D:yes:

Lucasinka Lucasinka

12. 9. 2010 13:25

+4...cizrnu muzu a v kombinaci s bramborem a porkem - mnamka :yes:

pipre pipre

12. 9. 2010 13:19

:-p:yes:+3.

tejaja tejaja (moderátorka)

12. 9. 2010 13:05

Ivanka, teraz si zabodovala :yes::yes::yes:
Všetko, čo mám veľmi rada, cícer, zemiaky v šupke, pór ;-):-D:-D Tak ti dávam 2. bodík;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

12. 9. 2010 13:05

Tak to se bude líbit starší dceři,ta může moc recepty s cizrnou.
Už jí ho přeposílám díky;-)+1

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše chalupářská
kuchařka

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cizrna s bramborem zapečené brambory s cizrnou cizrna s pórkem pečené brambory s cizrnou cizrna jako příloha recept příloha cizrna v konzervě zapecene brambor s cizrnoi úprava cizrny úprava cizrny příloha hrách s pórkem recepty na upravu cicera brambory s pórkem jako příloha zemiaky v supke v porkom recepty s cizrnou různe upravy brambor brambory pecene s cizrnou úprava brambor jako příloha pečené brambory s cizrna cizirna jako příloha zapečené brambory cizrna

Suroviny: brambory, cizrna, máslo, pórek, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Brambory s pórkem a cizrnou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oyjL