Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cizrna z jihu Čech (příloha)

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba tepelné úpravy: 120 min

120 min (120 min tepelná úprava)

14. 12. 2012 18:08

Suroviny

Porce: 3 - 4

Nutriční hodnoty

Energie3 601 kJ / 861 kcal
Bílkoviny52,64 g
Tuky15,32 g
Vláknina88,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy85,06 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jim

24. 4. 2014 00:02

Ted to delam v New Orleans a vypada to slibne-uz se tesime na veceri....
Jim a Ali:-)
:yes:

Tom Beyk Tom Beyk

10. 12. 2013 18:53

Konečně jsem našel ten správný "budechutnat" recept na cizrnu:-p:-)).
Ještě jsem ji nejedl a nedávno jsem ji ze zvědavosti koupil. Takže s uzeným to beru šéfe a vyzkouším :yes::-p;-)

anetickaa_ anetickaa_

27. 12. 2012 23:31

Super,díky za tip na víkendový oběd;-)

sunny.sofi sunny.sofi

15. 12. 2012 16:03

Vaclav Fronek: Moc děkuji, i já jsem dělala poprvé - stejně jako ty - pod heslem: člověk má ochutnat všechno:-p Upravila jsem tak nějak podle sebe a bylo to dobré, určitě jeětě zopakuji:-)

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

15. 12. 2012 15:56

Ostudně musím přiznat, že jsem cizrnu ještě neochutnal. Ale láká mne to a jistě to jako jihočecha okusím. Člověk má ochutnat všechno. Mám rád hrášek, kukuřici, kus kus, čočku, tak proč ne cizrnu. ZKUSÍM. +BODÍK 7

sunny.sofi sunny.sofi

15. 12. 2012 14:08

1974andrea: Děkuji moc, uzené bylo z malého venkovského řeznictví:-p Lahoda:-) Jen okurky nemám domácí, ty ještě neumím;-(

1974andrea 1974andrea

15. 12. 2012 11:57

Mně by to chutnalo, hlavně s tím uzeným;-):yes:

sunny.sofi sunny.sofi

14. 12. 2012 21:31

Bibinka: Byl to můj první pokus o cizrnu - opravdu jsem ji měla namočenou přes noc a podle receptů z internetu jsem ji vařila hodinu - a po ochutnání byla stále tvrdá. Tak jsem přidala půl hodinky a bylo to akorát.;-)

hanahcotton hanahcotton

14. 12. 2012 21:11

Anna Kocikova:já cizrnu v plechovce používám a její příprava je velmi rychlá ;-):yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 12. 2012 20:57

Hezky připravená dobrůtka:-p+:yes::-KJen já ,když vidím,že se má něco vařit delší dobu(cizrna,hrách,fazole)tak mi vždycky naskáčou pupínky:-O:-D:-DAle viděla jsem cizrnu v plechovce,tak vyzkouším;-)

Bibinka Bibinka

14. 12. 2012 20:01

Sunny, jsem čistokrevná jihočeška, ale takto upravený recept neznám;-) a co mě zaráží je, že cizrnu vaříš 1 a půl hodiny, už jsem jí párkrát dělala, ale takhle dlouho nikoliv-zvlášť, když byla namočená:-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cizrna jako přiloha jak upravit cizrnu cizrna recepty cizrna jako příloha k masu cizrna jako příloha recept ůprava cizrny jak správně vařit cizrnu cizrna recepty jako přílaha cizrna jako příloha recepty obed z cizrny ciyrna cizrna recepty jako příloha cizrna příloha k masu cizrna jako prilohaa recepty z cizrny recepty cizrna jako příloha cizrna úprava cizna jako příloha recept cizrna jako priloha recepty z cizrny jako příloha

Suroviny: cizrna, bujón zeleninový, bobkový list, špek, cibule, mouka hladká, sůl, pepř, majoránka, česnek

TopRecepty.cz

Cizrna z jihu Čech (příloha)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y2L7