Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 211 kJ / 1 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,54 g |
Tuky | 20,88 g |
Vláknina | 38,47 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 282 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 247,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jáhlovo-bramborové placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9PQB
Moje poznámka
Jáhlovo-bramborové placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9PQB
Nejnovější recepty
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 13 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 14 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 14 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 14 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní medová žebra
Alenas23 před 1 hodinou
Bramborová polévka s houbami
martina.mickova88 před 4 hodinami
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 5 hodinami
Krupicová kaše
Veronika_1 před 5 hodinami
Kakaová bábovka s tvarohem
Sluncejasne před 6 hodinami
Boloňské špagety
Toxic runner před 6 hodinami
Chilli hovězí
Antonausprag před 6 hodinami
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 6 hodinami
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 8 hodinami
Tématické fráze:
jahlovo bramborove placky,
jahlovo bramborove noky,
jáhlovobramborové noky,
jahlovo-bramborove noky do polévky,
jahlovo bramborové noky,
recept na jáhlovo bramborové noky,
jahlovo - bramborové placky,
jahlovobramborove s noky,
jahlovo bramborové bramborové noky,
jahlovobramborove nočky,
jahlovo bramborové knedlíky,
jahlovo bramborový knedlík,
jahlovo rýžové placky,
jahlove bramboráky bez brambor,
jahlovo-bramborove placky,
placicky z brambor a jahel
Suroviny:
jáhly,
brambory,
vejce,
mrkev,
česnek,
majoránka,
kmín mletý,
mouka špaldová hrubá,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (1)