Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 759 kJ / 1 854 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,43 g |
| Tuky | 98,35 g |
| Vláknina | 12,18 g |
| Cholesterol | 1,61 g |
| Sodík | 2,11 g |
| Sůl | 5,50 g |
| Sacharidy | 103,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra na víně s červenou cibulí a jablíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZNWJ
Moje poznámka
Játra na víně s červenou cibulí a jablíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZNWJ
Nejnovější recepty
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 2 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 7 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 7 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 9 hodinami
Kari korma
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč linecký s tvarohem a jablky - i pro CRISP
Wilma před 44 minutami
Cop s jablečno-kokosovou náplní
Wanilor před 1 hodinou
Maminčiny palačinky
kimlo před 1 hodinou
Jablkové hrnkové lívanečky
Kristina1 před 1 hodinou
Polévka šup-šup
Danulka52 před 3 hodinami
Nálev na červenou řepu
Kajabova před 3 hodinami
Nakládané vepřové řízky
Danulka52 před 4 hodinami
Pikantní rajčatová polévka s fazolemi
Verunkavh před 4 hodinami
Krkovice na houbách a kapiích
jarmila58 před 4 hodinami
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Danulka52 před 5 hodinami
Tématické fráze:
recept jatra s jablky cibuli na vine,
jatra na cibulce s cervenym vimem,
játra na cibulce s cervenym vinem,
játra na cibulce s vínem,
vepřová játra na víně a na cibulce,
játra na cibulce s jablíčky,
jatra nan noc v mleku,
krůtí jatýrka restovaná na červeném víně,
játra z laně na na cibulce,
přírodní játra na cibulce minutka,
husí játra s červenou cibulkou,
játra na červeném víně s cibulkou,
jatra portske jablicko,
jatyrka z jablickama,
játra na cibulce víně,
vepřové játra na cibulce a červeném víně
Suroviny:
játra vepřová,
cibule červená,
víno,
jablko,
špek,
rozmarýn,
tymián,
sůl,
pepř,
cukr
Komentáře (6)
V tomto případě je to šumafuk