Kuřecí játra na červeném víně a cibuli
Zkuste kuřecí játra vymazlit pečlivou přípravou a přidáním kvalitních přísad. Moravské červené víno, spaření kousků jater i konečné dochucení udělá z obyčejné lehce dostupné suroviny skvělé jídlo pro labužníky!
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí játra na červeném víně a cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpEBX
Moje poznámka
Kuřecí játra na červeném víně a cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpEBX
Nejnovější recepty
Čočka beluga s kořenovou zeleninou a pošírovaným vejcem
Přidáno před 9 hodinami
Linecké pro zamilované
Přidáno před 22 hodinami
Čočková polévka s bulgurem
Přidáno před 22 hodinami
Slaný koláč s hráškem
Přidáno před 23 hodinami
Barevná srdíčka s perníkovou příchutí
Přidáno před 23 hodinami
Utopenci pro zamilované
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Správně připravená jíška polévku krásně zahustí. Důležitý je poměr tuku a mouky i doba smažení
Bavorské Apfelkücherl aneb Smažené jablečné kroužky: Masopustní specialita voní skořicí a hotová je raz dva
Adolf Hitler jedl maso jen výjimečně a údajně měl v plánu po vítězství ve válce proměnit Němce ve vegetariánský národ
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka z předvařených drštěk
vakl1 před 10 sekundami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
Majka-pamas před 2 hodinami
Poctivý oukrop s olomóckým tvarglem a opečeným chlebem
Danulka52 před 3 hodinami
Kokosový koláč s pudinkem a drobenkou
wimra před 3 hodinami
Šunkofleky II
Jan Nemec před 4 hodinami
Zapékané těstoviny s tuňákem
Kdyzjehlad před 6 hodinami
Zapékané brambory s tvarůžky a kuřecími játry
skopek před 6 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
lunav1 před 7 hodinami
Dušená mrkev
lunav1 před 7 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
lunav1 před 7 hodinami
Suroviny:
játra kuřecí,
pepř mletý,
mouka hladká,
olej,
cibule červená,
víno červené,
krém balsamico,
pasta rajčatová,
cukr,
sůl,
tymián čerstvý,
petrželka
Komentáře (2)