Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 583 kJ / 3 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,84 g |
Tuky | 62,98 g |
Vláknina | 29,00 g |
Cholesterol | 867 mg |
Sodík | 551 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 737,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bublanina IV.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/873
Moje poznámka
Bublanina IV.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/873
Nejnovější recepty
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 2 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 7 hodinami
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 7 hodinami
Buchta s jablečnou náplní z remosky
Přidáno před 7 hodinami
Tartaletky s krémem z marshmallow
Přidáno před 7 hodinami
Jednohubky s mašličkou
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové řezy
Saratice před 59 minutami
Kuřecí čína
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jablkový zázrak
Fitulka před 2 hodinami
Květák pečený s bramborami a slaninou v jednom pekáčku
Fitulka před 2 hodinami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Fitulka před 3 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
margotka53 před 3 hodinami
Banánová buchta - hrnková
Hepetka před 4 hodinami
Americké lívance bez kynutí
káťa před 4 hodinami
Bábovka tvarohová
eskymak před 5 hodinami
Maki sushi
tipek136 před 6 hodinami
Tématické fráze:
babicova bublanina,
bublanina s třešněma,
bublanina se zakysanou smetanou,
bublanina ze zakysané smetany,
peceme bublaninu,
bublanina s kysanou smetanou,
bublanina zakysaná smetana,
bublanina z kysané smetany,
nej bublanina,
pečeme z třešní,
babicova bublanina recept,
bublanina s želatinou,
recept na bublaninu,
bublanina ze strouhanky,
bublanina smetana,
recepty s třešněma,
bublanina,
pečeme dobroty,
babicovy dobroty recepty bublanina,
pečeme s třešněmi
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
vejce,
prášek do pečiva,
smetana,
cukr krupice,
třešně,
tuk,
strouhanka,
želatina
Komentáře (2)