Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 583 kJ / 3 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,84 g |
Tuky | 62,98 g |
Vláknina | 29,00 g |
Cholesterol | 867 mg |
Sodík | 551 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 737,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bublanina IV.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/873
Moje poznámka
Bublanina IV.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/873
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 5 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 9 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 10 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 1 hodinou
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 2 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 6 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 7 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 7 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 10 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 11 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
babicova bublanina,
bublanina s třešněma,
bublanina se zakysanou smetanou,
bublanina ze zakysané smetany,
peceme bublaninu,
bublanina s kysanou smetanou,
bublanina zakysaná smetana,
bublanina z kysané smetany,
nej bublanina,
pečeme z třešní,
babicova bublanina recept,
bublanina s želatinou,
recept na bublaninu,
bublanina ze strouhanky,
bublanina smetana,
recepty s třešněma,
bublanina,
pečeme dobroty,
babicovy dobroty recepty bublanina,
pečeme s třešněmi
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
vejce,
prášek do pečiva,
smetana,
cukr krupice,
třešně,
tuk,
strouhanka,
želatina
Komentáře (2)