Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 116 kJ / 2 896 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 175,12 g |
Tuky | 180,71 g |
Vláknina | 46,98 g |
Cholesterol | 948 mg |
Sodík | 5,52 g |
Sůl | 12,80 g |
Sacharidy | 118,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažená krkovička v županu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JrYo
Moje poznámka
Smažená krkovička v županu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JrYo
Nejnovější recepty
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 22 minutami
Gravlax vejce
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 14 minutami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 24 minutami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 51 minutami
Makronky Danča
Malickakucharka před 1 hodinou
Rebarborový koláč
JitkaJS před 2 hodinami
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 3 hodinami
Čočka na kyselo
el.mencl před 4 hodinami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 4 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 6 hodinami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 6 hodinami
Tématické fráze:
smažená krkovíčka,
smažená krkovice,
recept na smaženou krkovice,
krkovička a pekingské zelí,
smaženav krkovička z trouby,
krkovicka vzupanu,
smažená krkovička,
smažená krkovička recepty,
smažená krkovice v troubě,
jak usmažit vepřový řízek do měkka,
smažená krkovice\\,
krkovička smažená
Suroviny:
krkovice vepřová,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
parmazán,
protlak rajčatový,
žampióny,
zelí pekingské,
rajče,
lusk paprikový,
mrkev,
žampióny,
ocet balsamiko,
olej olivový extra virgin,
sůl,
cukr,
pepř,
nať petrželová
Komentáře (3)
Chicken, myslím si, že je podstatne jednoduchšie vyprážať rezne na pekáči v rúre,trvá to síce dlhšie ako na panvici, popritom robiť šalát, keď sú rezne hotové ,posypať syrom a všetko je hotové zároveň, bez použitia mikrovlnky. Tá je vraj na naše zdravie nie príliš vhodná. A nerozumiem tomu, prečo treba rezne nechať vychladnúť
...a chrumkavý obal? Tak ten já tůůůze rád
(ach přírodo... Jak může někdo klást na roveň SMAŽENOU krkovičku a ptačí prsa?