Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažená krkovička v županu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 70 min

70 min (70 min příprava)

4. 10. 2015 17:05

Suroviny pro 3

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 116 kJ / 2 896 kcal
Bílkoviny175,12 g
Tuky180,71 g
Vláknina46,98 g
Cholesterol 948 mg
Sodík 5,52 g
Sůl12,80 g
Sacharidy118,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cecilka

5. 10. 2015 13:42

casino:Záleží na tom, koľko rokov tie "ptačí prsa" majú:-D:-D:-D:-D
Chicken, myslím si, že je podstatne jednoduchšie vyprážať rezne na pekáči v rúre,trvá to síce dlhšie ako na panvici, popritom robiť šalát, keď sú rezne hotové ,posypať syrom a všetko je hotové zároveň, bez použitia mikrovlnky. Tá je vraj na naše zdravie nie príliš vhodná. A nerozumiem tomu, prečo treba rezne nechať vychladnúť:-? Kvôli potieraniu pretlakom:-?

zizala zizala (moderátorka)

5. 10. 2015 08:16

Já bych asi křupavý řízek už ničím "nevylepšovala" a ten salát bych dala zvlášť do misky.

casino casino

4. 10. 2015 20:46

No, já kdybych dal řízek do MW, tak troj nebo pětiobal přestane být chrumkavý:-//
...a chrumkavý obal? Tak ten já tůůůze rád:-)

(ach přírodo... Jak může někdo klást na roveň SMAŽENOU krkovičku a ptačí prsa?:-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: smažená krkovíčka smažená krkovice recept na smaženou krkovice krkovička a pekingské zelí smaženav krkovička z trouby krkovicka vzupanu smažená krkovička smažená krkovička recepty smažená krkovice v troubě jak usmažit vepřový řízek do měkka smažená krkovice\\ krkovička smažená

Suroviny: krkovice vepřová, vejce, mouka hladká, strouhanka, parmazán, protlak rajčatový, žampióny, zelí pekingské, rajče, lusk paprikový, mrkev, žampióny, ocet balsamiko, olej olivový extra virgin, sůl, cukr, pepř, nať petrželová

TopRecepty.cz

Smažená krkovička v županu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JrYo