Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 651 kJ / 2 785 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,60 g |
Tuky | 91,59 g |
Vláknina | 15,62 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 424,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ořechové švýcarky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mg8p
Moje poznámka
Ořechové švýcarky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mg8p
Nejnovější recepty
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 2 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 4 hodinami
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno 18. 5. 2025 16:14
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno 18. 5. 2025 15:26
Maďarská krkovička
Přidáno 18. 5. 2025 13:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 1 hodinou
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 1 hodinou
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 1 hodinou
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 3 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 3 hodinami
Mleté na způsob hašé
Neposlusna před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Lucinka85 před 4 hodinami
Boloňské špagety s mletým masem podle Petry
kamilkamil před 4 hodinami
Tématické fráze:
švýcarky recept,
svycarka recept,
svicarky s ořechy,
kynutí svycarky,
ořechové moučníky recept,
ořechové kůrky,
makovo ořechový šneci,
recept na švícarky,
švícarky,
ořechové švícarky,
tvarohová švýcarka,
švýcárky,
g svyc,
orechove
Suroviny:
voda,
droždí,
sladěnka,
mouka hladká,
voda,
máslo,
cukr,
cukr vanilkový,
sůl,
mouka hladká,
máslo,
ořechy mleté,
cukr vanilkový
Komentáře (10)
A sladěnka sladový výtažek, který obsahuje spoustu jednoduchých cukrů a také enzymy - vše potřebné pro lepší "rozjezd" kvasinek.