Suroviny pro 20
20
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 28 772 kJ / 6 877 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,47 g |
Tuky | 418,30 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 2,50 g |
Sodík | 766 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 670,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řezy s bramborovým krémem a šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LwGp
Moje poznámka
Řezy s bramborovým krémem a šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LwGp
Nejnovější recepty
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno před 15 minutami
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 15 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 15 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno před 18 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice zapečená se sýrem
snegurka před 14 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Petsara před 4 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
Kajkajak před 4 hodinami
Fazolková omáčka, zjemněná smetanou
Zdenislavka před 8 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 12 hodinami
Vepřová krkovice v majonéze
Sahula před 12 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 12 hodinami
Základní kváskový chleba
Brona.S před 12 hodinami
Fazolové lusky na kyselo
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
řezy se šlehačkou,
šlehačkové řezy,
řezy s kremem,
dort s bramborovým krémem,
řezy z brambor,
řezy s brambovým krémem,
řez s krémem,
famózní rezy,
šlehačkové řezy recept,
top recepty,
řezy se slehačkou recept,
rezy ze slehackovym kremem,
šlehačkovy rez,
rezy super,
řezy na plech,
brambory odrůda rafaelo,
famozní řezy rafaelo,
řezy s pudinkem krémem a slehackou,
dortičky s kremem a šlehačkou,
odrůdy brambor maiva
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
olej,
mouka hladká,
sůl,
máslo,
cukr moučkový,
kakao,
rum,
brambory,
smetana ke šlehání,
ztužovač šlehačky,
smetana zakysaná,
cukr moučkový,
rum,
marmeláda,
čokoláda
Komentáře (35)
Fotky super.
Bod jsem už dala dříve, dnes, s dovolením, přidávám fotečky..
Varný typ C již nelze sehnat. Sadu seženu max. B+C, tedy přechodný. Většinou se pěstuje varný typ B. Ale hranice nejsou přesné, záleží na konkrétní odrůdě brambor.
Varný typ poznáte snadno po uvaření, zvláště ve slupce. Varný typ A je lojovitý a nerozpadá se. Používá se do salátů atd., kde je potřeba aby si kousky udržely svůj tvar.
Čím více se blíží varný typ k C, tím víc je moučnější a méně drží pohromadě. C se pomalu rozpadalo samo a bylo ideální na kaši.
Takže i když to v obchodě není označeno, lze to poznat dle konzistence po uvaření ...
Kolegyně v práci také kroutily hlavou a po ochutnání si hned braly recept.