Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 324 kJ / 2 228 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 187,32 g |
Tuky | 138,49 g |
Vláknina | 18,92 g |
Cholesterol | 567 mg |
Sodík | 2,14 g |
Sůl | 5,18 g |
Sacharidy | 54,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na smetaně v marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V4o
Moje poznámka
Hovězí na smetaně v marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V4o
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 16 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 7 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 8 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 9 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 9 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 10 hodinami
Maková náplň
mismi před 10 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 12 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 12 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
marináda na svíčkovou,
marináda na hovězí maso,
marináda na hovězí,
svickova na smotane,
hovězí nožina,
naložení masa na svíčkovou,
marinády na hovězí maso,
naložené maso na svíčkovou,
hovadzie maso,
naložení svíčkové,
svíčková marináda,
hovězí steak na smetaně se žampiony,
marinada na hovezi svickovou,
marináda hovězí,
hovězí marináda,
hovězí v marinádě,
naložená svíčková omáčka,
marináda svíčková,
svickova omacka nalozena,
maso na smotane
Suroviny:
maso hovězí,
slanina anglická,
máslo,
smetana,
škrob kukuřičný,
voda,
ocet vinný,
česnek,
cibule,
tymián,
bobkový list,
koření,
sůl
Komentáře (5)