Houbová smaženice
Máte houby nasušené i zamrazené a stále s nimi nosíte další košíky? Připravte si čerstvou smaženici, která krásně voní lesem. Receptů najdete na internetu nespočet, ale nejlepší je osvědčená klasika.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbová smaženice
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6pX
Moje poznámka
Houbová smaženice
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6pX
Nejnovější recepty
Omeleta se švestkami
Přidáno před 4 hodinami
Melounový salát
Přidáno před 18 hodinami
Čabajkové lečo
Přidáno před 20 hodinami
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno 8. 8. 2025 06:27:44
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno 7. 8. 2025 20:28:56
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno 7. 8. 2025 18:58:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí prsa na hříbkách
Jiri_Vavra před 7 minutami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Vlastuska2 před 9 minutami
Vepřové kotlety na česneku
Ivet88 před 14 minutami
Stresová roláda
Dycky před 15 minutami
Kakaová roláda bez mouky
Dycky před 16 minutami
Chleba ve vajíčku jinak
Suzy8 před 22 minutami
Smetanové brambory s kuřecím masem
volvac@seznam.cz před 35 minutami
Česnečka z cukety
Eva z HK před 46 minutami
Hrníčkové meruňkové řezy
Sarkaruzicka před 1 hodinou
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Dogys před 1 hodinou
Tématické fráze:
smaženice z čerstvých hub,
smaženice z hřibů,
jak se dělá smaženice,
recept na houbovou smaženici,
smaženice z václavek,
smaženice s vejci - z mražených hub,
jak se dela smazenice z hub,
houbová praženice,
praženice z hub,
nejlepší smaženice,
praženice,
jak udělat dobrou smaženici,
dobrá smaženice,
smaženice s houbami,
nejlepší smaženice z hub,
praženice recept,
jak udelat houbovou smazenici,
vyborna smazenice,
smženice,
smažnice
Suroviny:
houby,
cibule,
sádlo,
česnek,
kmín drcený,
vejce,
sůl
Komentáře (60)
Takže recept můžu jen doporučit. Pokud se bojíte toho česneku a že vám přebije chuť hub, tak buďte v klidu. Pokud ho tam nedáte moc, tak to jen provoní a chuť nenaruší.
Úplně to zabije chuť hříbků..
A nikdy sem neviděla a ani neslyšela, že by se houby myly..
Ale nikomu se nebrání, aby si to dělal dle svého