Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 302 kJ / 1 267 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,31 g |
Tuky | 91,59 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 331 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 77,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pudink z podmáslí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vrVm
Moje poznámka
Pudink z podmáslí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vrVm
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 5 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 10 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 13 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 17 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 6 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 7 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 8 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 9 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 10 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 10 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 10 hodinami
Tématické fráze:
tartaletky babicovy dobroty,
babicovy dobroty tartaletky,
pohár z podmáslí,
recepty pevny pudink,
pudink z kefiru,
pudink z pomáslí,
brusinky,
tartaletky babicovy recepty
Suroviny:
mléko,
brusinky sušené,
kůra citronová,
žloutek,
cukr krupice,
želatina,
mléko,
podmáslí,
smetana ke šlehání
Komentáře (5)
bystrouska: to aby šlo vyklopit, není tak pevné, jako vařený pudink, jemnější. Při vyklápění je dobré okraj objet nožem nebo postavit na chvilku do horké vody - nebo připravit jako poháry. Chuť je báječná. Lze místo brusinek nechat povařit třeba okrojky citronové kůry