Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 328 kJ / 1 273 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,67 g |
Tuky | 18,77 g |
Vláknina | 30,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 229,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nepečený jáhlový "štrúdl"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V9N9
Moje poznámka
Nepečený jáhlový "štrúdl"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V9N9
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 15 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 18 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka
Kajkajak před 16 minutami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 3 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 5 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 6 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 7 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 8 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 9 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 9 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 10 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 11 hodinami
Tématické fráze:
jáhly recepty,
štrůdl bez lepku recept,
jáhlový nepečený perník,
jáhlový koláč nepečený,
štrůdl,
štrůdl do hrnečku,
nepeceny zavin,
recept na jáhly,
recept jáhly,
jáhlový dezert,
jáhlový dezert bez lepku,
nepeceny jahlovy koláč s jablky,
dietni jáhlový koláč s jablky a ořechy,
štrůdl bez lepku a vajec,
jáhlové recepty foto,
jáhlový koláč s jablky,
jahlovy jablecny,
jáhlový makovec,
strudl bez lepku,
nepečenej štrudl
Suroviny:
jáhly,
džus jablečný,
cukr,
jablko,
skořice,
šťáva citronová,
rozinky,
ořechy vlašské
Komentáře (5)