Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 268 kJ / 303 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,00 g |
| Tuky | 3,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 165 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Když je maso měkké, vytáhneme ho ze šťávy a odložíme na talířek. Šťávu rozmixujeme, aby v ní nebyly kousky, a zahustíme hraškou. Maso vrátíme do šťávy, celou směs osolíme a opepříme a necháme provařit aspoň 20 minut. Přidáme žampiony a opět necháme provařit cca 10 minut.
Podáváme s rýží a na talíři posypeme nakrájenou jarní cibulkou.
Zveřejněno 3. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pštros na žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jN7Y
Moje poznámka
Pštros na žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jN7Y
Nejnovější recepty
Kančí řízky v hořčici
Přidáno před 1 hodinou
Strouhané řezy
Přidáno před 3 hodinami
Černé fazole s rýží a paprikou
Přidáno před 4 hodinami
Bramborový koláč "Co dům dá"
Přidáno před 4 hodinami
Pudinková buchta se skořicí
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová krkovička s játry
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňová polévka se smetanou
Shiki před 12 minutami
Vynikající langoše
Magdalena.Dobromila před 59 minutami
Guláš z divočáka s hrnkovými knedlíky
Zabakcb před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
Jitinka před 1 hodinou
Květákové karbanátky s anglickou slaninou a sýrem
Ivcatkoo před 2 hodinami
Bulgur s kapustičkami a kořenovou zeleninou
Glapet před 3 hodinami
Kuře na zelí
[email protected] před 3 hodinami
Kvasové krekry se sezamem
janatka před 3 hodinami
Zdravé cottage lívance
janatka před 4 hodinami
Žitný chléb
janatka před 4 hodinami
Tématické fráze:
pštros recepty,
pštros recept,
pečený pštros,
recepty ze pštrosa,
recepty z pštrosa,
steak z pštrosa,
vareni pstrosi kyta,
stejk z pštrosa,
pštros steak recept,
steak z pštros,
kuchařka pštros,
recepty se pstrosa,
recept na pstrosa,
recepty pštros,
kyta pstros,
pštrosí maso na žampionech,
recepty s pštrosa,
steak ze pštrosa recept,
medajlonky z pštrosa praha,
jidlo z pštrosa
Suroviny:
maso pštrosí,
cibulka jarní,
žampióny,
olej olivový,
sůl,
pepř,
hraška
Komentáře (26)
Ale pstrosa bych do mrazaku brala.Jsem devce prakticke, nac by mi byla okrasa voliery..
Dovolila jsem si přidat svůj recept na pštrosa / taky se žampiony / do Podobných