Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 608 kJ / 1 340 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,36 g |
Tuky | 120,97 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 956 mg |
Sodík | 363 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 4,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z mlíčí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN9r
Moje poznámka
Pomazánka z mlíčí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN9r
Nejnovější recepty
Brokolicový chlebíček s cottagem
Přidáno před 8 hodinami
Linecké sušenky s čarodějnickým tématem
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí vývar s domácí těstovinou
Přidáno před 13 hodinami
Kefírové koláčky s tvarohem a povidly
Přidáno před 13 hodinami
Palačinková růže
Přidáno před 21 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno 9. 5. 2025 11:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
bobnak před 5 hodinami
Dobrá pomazánka na chlebíčky
Veronika_1 před 6 hodinami
Majonézové koláčky bez kynutí
Monika146 před 7 hodinami
Lehký tvarohový koláč
Kamila30 před 8 hodinami
Rebarborový koláč
hankaslaba@email.cz před 8 hodinami
Krupicová kaše
kodrla před 9 hodinami
Pohankové karbanátky se sýrem
Jitka64 před 9 hodinami
Bublanina
scorpioon01 před 10 hodinami
Křenová omáčka
trdlo před 10 hodinami
Cibulová omáčka s karamelem
trdlo před 10 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka z mlíčí,
jak upravit mlíčí z kapra,
pomazánka z rybího mlíčí,
mlici,
jak upravit mlíčí,
recept mlíčí,
pomazánka z jiker a mlíčí,
pomazánka z kapřího mlíčí,
mlici z kapra,
kapří mlíčí pomazánka,
upravit mlici,
pomazanka z mlíč8,
mlíčí pomazánka,
recept s mlíčím,
jak upravit mlici s kapra,
kapří mlíčí ala tresčí játra,
rybičky z kapriho mlici,
pomazánky z mlíčí,
jak upravit kapří mlíčí,
mlici z kapra jak upravit
Suroviny:
kapr,
máslo,
cibule červená,
hořčice,
okurky sterilované,
vejce,
pepř citronový,
sůl
Komentáře (6)
recept se dá naajít,nejlepší je doopravdy osmažené jako řízek.