Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 422 kJ / 340 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,68 g |
Tuky | 7,86 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 117 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 49,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tlačenku obalíme v trojobalu a smažíme jako řízky do zlatova.
Krok 2: Uvařené brambory rozšťoucháme se škvarkama, dochutíme solí.
Krok 3: Posypeme smaženou cibulkou nebo podáváme s kyselým okurkem.
Zveřejněno 12. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízek z tlačenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XgO
Moje poznámka
Řízek z tlačenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XgO
Nejnovější recepty
Zavařený základ na lečo
Přidáno před 1 hodinou
Jemně pikantní papriky
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 15 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 17 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 17 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 1 hodinou
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 12 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 14 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 14 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 15 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 15 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 16 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 17 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 17 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 18 hodinami
Tématické fráze:
smažená tlačenka,
tlačenka jako řízek,
řízky z tlačenky,
tlačenka v trojobalu,
obalovaná tlačenka,
úprava hlívy ústřičné,
tlačenky,
řízky s tlačenky,
uprava tlacenky,
tlačenka smažená,
recept na tlačenku,
rizek z domácí tlačenky,
tlačenka vtrojobalu,
smazena tlacenka recept,
hlíva ustřičná uprava,
tmavá tlačenka,
tlačenka jako řízek recept,
tlačenka recepty na úpravu,
vaření tlačenky,
obalovaná hlíva ústřičná
Suroviny:
tlačenka,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
brambory,
škvarky,
sůl,
cibule,
sádlo
Komentáře (13)
No, když dobře obalíte (viz mé fotto) tak si ani neprskne
A co se chuti týká, máte recht... Nakonec, co lze očekávat od obalovaného, kořeněného, uvařeného masa, že?
Ale jíst se to dá... Budu muset zopakovat
Opravdový řízek je řízek