Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 996 kJ / 1 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,20 g |
Tuky | 136,80 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 2,62 g |
Sůl | 6,40 g |
Sacharidy | 16,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Roštěnec naložíme do směsi z dijonské hořčice a oleje a necháme cca 24 hodin v ledničce odpočinout.
Krok 2: Pak vyjmeme, zbavíme marinády, osušíme, osolíme, opepříme čerstvě mletým pepřem.
Krok 3: Na pánvi rozehřejeme sádlo a roštěnec ze všech stran opečeme, aby se zatáhl.
Krok 4: Dáme do pekáčku, zalijeme částí výpečku a na 150° pečeme cca 20 - 30 min. Po upečení necháme chvíli stát, aby se šťáva v mase rozlila po celém kuse a pak nakrájíme na tenké plátky.
Vhodná příloha jsou vařené brambory, tatarská omáčka popř. nakládané okurky. Vhodné i za studena jako pohoštění na obložené mísy.
Vhodná příloha jsou vařené brambory, tatarská omáčka popř. nakládané okurky. Vhodné i za studena jako pohoštění na obložené mísy.
Zveřejněno 2. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roastbeef
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vzN0
Moje poznámka
Roastbeef
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vzN0
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 30 minutami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 4 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 51 minutami
Vrstvený salát
Maruna365 před 56 minutami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 1 hodinou
Zelňačka
Veronika_1 před 1 hodinou
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 2 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 4 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 4 hodinami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 5 hodinami
Makronky Danča
Malickakucharka před 5 hodinami
Tématické fráze:
roastbeef,
roastbeef steak,
roastbeef recept,
roastbeef steak recept,
hovězí roastbeef,
roast beef,
maso na roastbeef,
marináda na roastbeef,
omáčka k roastbeef rostbíf,
omáčka na roastbeef,
vepřový roastbeef,
jaké maso na roastbeef,
roastbeef s omáčkou,
příloha k roastbeef,
recept na roastbeef,
rostbeef steak,
tri tip roast,
roastbeef s peprem za studena,
vhodné maso na roastbeef,
recept roast beef
Suroviny:
roštěnec vysoký,
hořčice dijonská,
olej,
pepř,
sůl,
sádlo vepřové,
omáčka worcesterová
Komentáře (4)