Původní švestková povidla
Povidla se tradičně využívají do náplní buchet a koláčů ale také třeba k dochucení omáček. Pokud máte na zahradě švestku, neváhejte si z jejích plodů uvařit tato skvělá povidla. Trvá to sice déle a možná se i zapotíme, ale výsledek stojí za to.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 882 kJ / 4 752 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,00 g |
Tuky | 16,00 g |
Vláknina | 200,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 000,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Původní švestková povidla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kLr6
Moje poznámka
Původní švestková povidla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kLr6
Nejnovější recepty
Grilovaný hermelín v alobalu
Přidáno před 1 hodinou
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Plněné kapustové listy v trojobalu
Přidáno před 1 hodinou
Kuskus s cuketovým mozečkem
Přidáno před 2 hodinami
Bramborové knedlíky se špenátem z listů červené řepy a uzená kuřecí prsa
Přidáno před 2 hodinami
Košíčky s borůvkovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový závin s mákem
Tynaja před 29 minutami
Domácí houstičky bez kynutí
Iwisek před 33 minutami
Řezy Nescafé
Akninah před 1 hodinou
Lasagne se špenátem
Diesel před 1 hodinou
Hrnková buchta s tvarohem
danieladutkova21 před 2 hodinami
Kuře na paprice
zvaky před 2 hodinami
Zapečené kotlety s bramborami a cuketou v černém pivě
cookamater před 2 hodinami
Rychlá kefírová bublanina se švestkami
Bekki před 5 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Axaaxa2005 před 6 hodinami
Tématické fráze:
jak uvařit švestková povidla,
švestková povidla bez cukru,
povidla z blum,
domácí švestková povidla,
pravá švestková povidla,
svestkova povidla delana v troube,
rychlá švestková povidla,
švestková povidla recept,
zavařování povidel,
povídla švestková,
švestková povidla,
blumy povidla,
klasická švestková povidla,
švestková povidla pro diabetiky,
zavařovaní povidla,
povidla recept,
top recepty svestkova povidla,
švestková povidla bez cukru recept,
pravá švestková povidla recept,
jak uskladnit povídla
Suroviny:
švestky
Komentáře (20)
Jinak se stejnym zpusobem da zpracovat i jiné ovoce: klasika jablka, hrusky, ale i tresne, visne a nebo merunky.
Tato povidla se nemusejí zadeklovávat víčky
Maja Motti:
Klidně mohl zůstat název Pravá švestková povidla