Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 171 kJ / 1 236 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,19 g |
Tuky | 31,22 g |
Vláknina | 11,67 g |
Cholesterol | 2,06 g |
Sodík | 700 mg |
Sůl | 1,92 g |
Sacharidy | 101,84 g |
Postup přípravy
Krok 1: Játra nakrájíme na řízky, naklepeme a jemně opepříme. Vejce dobře rozšleháme vidličkou a nakonec přidáme na hrubé nudličky nastrouhaná oloupaná jablka.
Krok 2: V těstíčku řízky obalíme a smažíme na rozpáleném oleji. Zdobíme plátkem citronu.
Zveřejněno 20. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrový řízek v jablkovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KGG
Moje poznámka
Játrový řízek v jablkovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KGG
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 6 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 11 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 15 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 15 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 4 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 6 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 6 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 7 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 8 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 8 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 9 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 9 hodinami
Tématické fráze:
játrové řízky,
játrový gulaš,
kachni jatra recept,
kachní játra recepty,
obalovaná játra,
řízek z jater,
řízek,
řízky z jater,
zabijačková polévka bílá,
recepty kachní játra,
smažená kachní játra,
kachní jatra,
obalované játra,
obalovaná kachní játra,
obalovaná kuřecí játra,
kuřecí játra jako řízek,
recepty z kachních játer,
obalovaná smažená játra,
řízky z kachních jater,
smažený řízek z jater
Suroviny:
játra vepřová,
jablko,
víno bílé,
mouka hladká,
vejce,
olej,
citron,
skořice mletá,
sůl,
pepř
Komentáře (5)