Vepřová plec na kedlubnách, v pomalém hrnci
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 558 kJ / 1 806 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 198,55 g |
Tuky | 75,01 g |
Vláknina | 30,50 g |
Cholesterol | 585 mg |
Sodík | 899 mg |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 69,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová plec na kedlubnách, v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zzl8
Moje poznámka
Vepřová plec na kedlubnách, v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zzl8
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 17 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 6 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 8 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 8 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 9 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 9 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 9 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 9 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 10 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 10 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 11 hodinami
Tématické fráze:
vepřová plec,
vepřové maso v pomalém hrnci,
vepřové na kedlubnách,
vepřové plecko v pomalém hrnci,
pomalý hrnec recepty,
plec v pomalém hrnci,
vepřové plecko pomalý hrnec recepty,
vepřové v kedlubnách,
bratislavské plecko v v pomalém hrnci,
vepřové na mrkvi v pomalém hrnci,
recept na vepřovou plec,
vepřová plec s kedluben,
vepřová plec recepty,
vepřové plecko recepty,
pomalý hrnec recepty buček,
bratislavské plecko v pomalém hrnci,
pomalý hrnec,vepřová plec,
vepřová plec na kedlubnách, vařený brambor,
bratislavská plec v pomalém hrnci,
kuřecí na kedlubnách v pomalém hrnci
Suroviny:
plec vepřová,
kedlubna,
vývar,
omáčka worcesterová,
mouka hladká,
sůl,
olej,
koření gyros,
česnek granulovaný,
kmín drcený
Komentáře (7)
Ivana Ch:Ivanko,ano,kedlubny jsou krájené na spiralizéru
maiva:Ivi,pochutnali jsme si.Ale dělávám to i v papiňáku.Za 40minut je jídlo hotové,jen kedlubny dávám cca 8minut před koncem vaření