Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 773 kJ / 3 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 165,61 g |
Tuky | 323,30 g |
Vláknina | 9,65 g |
Cholesterol | 755 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,06 g |
Sacharidy | 44,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněný vepřový bok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xLGB
Moje poznámka
Plněný vepřový bok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xLGB
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 40 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 48 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
plněný vepřový bok,
plneny vepřový bok recepty,
vepřový bok recepty,
vepřovy bok,
vepřový bok recept,
vepřový bok s kostí recept,
plněný bok,
buček plněny houbovou nadivkou,
vepřový bok s kostí,
vepřový bok s kostí recepty,
vepřový bok bez kosti recept,
vepřový bok plněný,
vepřový bok s nádivkou,
jak upect vepřový bok,
vepřový bok bez kosti recepty,
vepřový bok bez kosti,
vepřovy bok-recepty,
recept vepřový bok s kostí,
vepřoví bok,
plněný bůček houbovou nádivkou
Suroviny:
bůček vepřový,
koření vepřová pečeně,
koření oregáno,
římský kmín mletý,
koření hřebíček,
česnek sušený,
cibule sušená,
vývar,
sůl,
pepř,
režná nit,
rohlík,
smetana,
játra kuřecí,
nať petrželová,
vejce,
sůl,
pepř,
ořech muškátový
Komentáře (19)