Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 469 kJ / 351 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,56 g |
Tuky | 19,62 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 536 mg |
Sodík | 319 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 16,10 g |
Postup přípravy
Podáváme s brambory a tatarkou.
Zveřejněno 18. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hejk v těstíčku s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6N4L
Moje poznámka
Hejk v těstíčku s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6N4L
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 2 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionový guláš s cuketou
hifiklub před 1 hodinou
Čočková polévka s párkem
Janet.P před 1 hodinou
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 1 hodinou
Cuketové bramboráky
Pechova.veronika84 před 1 hodinou
Jednoduchá domácí zmrzlina
rybarka007 před 2 hodinami
Cuketový perník
Boxiska před 2 hodinami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 2 hodinami
Bramboračka
Kajkajak před 3 hodinami
Pizza ze sušeného droždí
Mlateli před 3 hodinami
Tématické fráze:
hejk v těstíčku,
hejk,
recept candát s medvědím česnekem,
hejk recept,
testicko na hejka,
filé s medvědím česnekem,
smažený hejk,
candát s medvědím česnekem,
recepty mořská štika,
tatarka s medvědí s česnekem,
hejk v těstíčku top recepty,
polský smažený candát v oleji,
ryba hejk recepty,
jake testicko na hejka,
hejk v těstíčku maďarsky recept,
ryba hejk recept v těstíčku,
rybí filé s medvědím česnekem,
mořská treska v holandském těstíčku,
polsky nazev pro hejka
Suroviny:
hejk,
vejce,
mléko,
mouka polohrubá,
česnek mědvědí,
sůl
Komentáře (4)