Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 469 kJ / 351 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,56 g |
Tuky | 19,62 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 536 mg |
Sodík | 319 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 16,10 g |
Postup přípravy
Podáváme s brambory a tatarkou.
Zveřejněno 18. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hejk v těstíčku s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6N4L
Moje poznámka
Hejk v těstíčku s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6N4L
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 1 hodinou
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 2 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 6 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 5 minutami
Celerová pomazánka
Majkaa před 1 hodinou
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 2 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 3 hodinami
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku
juannita před 4 hodinami
Kuřecí stehýnka na paprice
Palenka před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Strasak před 5 hodinami
Hrášková polévka (krém) s krutony
Dasmid před 5 hodinami
Vepřová játra na cibulce
Mamkanamka před 5 hodinami
Cuketový koláč
Jindriskas před 7 hodinami
Tématické fráze:
hejk v těstíčku,
hejk,
recept candát s medvědím česnekem,
hejk recept,
testicko na hejka,
filé s medvědím česnekem,
smažený hejk,
candát s medvědím česnekem,
recepty mořská štika,
tatarka s medvědí s česnekem,
hejk v těstíčku top recepty,
polský smažený candát v oleji,
ryba hejk recepty,
jake testicko na hejka,
hejk v těstíčku maďarsky recept,
ryba hejk recept v těstíčku,
rybí filé s medvědím česnekem,
mořská treska v holandském těstíčku,
polsky nazev pro hejka
Suroviny:
hejk,
vejce,
mléko,
mouka polohrubá,
česnek mědvědí,
sůl
Komentáře (4)