Zelný salát s jablky a hroznovým vínem
Čerstvé letní zelí svoje chutě nejlépe předá v dobrém salátu. Salát doplňte řeckým jogurtem a chuťově výraznějším typem octa. Před podáváním přihoďte pár barevně kontrastních bobulí hroznového vína. Salát bude chutný a navíc i hezký na pohled.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 323 kJ / 794 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,61 g |
| Tuky | 12,69 g |
| Vláknina | 86,55 g |
| Cholesterol | 18 mg |
| Sodík | 1,67 g |
| Sůl | 3,62 g |
| Sacharidy | 89,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelný salát s jablky a hroznovým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MAVR
Moje poznámka
Zelný salát s jablky a hroznovým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MAVR
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rohlíky
MirkaHr před 1 hodinou
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 10 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 10 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 12 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 13 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 16 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 16 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 16 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 16 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 17 hodinami
Tématické fráze:
salat s hroznovym vinem,
zelný salát s s jablkem,
salát s jablek s hroznovým vínem a mrkví,
zeli s hroznovym vinem,
salát z červeného a bílého zelí s hrozny,
salat s hroznovym vinem a jogurtem
Suroviny:
zelí bílé hlávkové,
jablko,
jogurt řecký,
celer,
víno hroznové,
ocet balsamiko,
šťáva citronová,
petrželka zelená,
sůl
Komentáře (4)