Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 263 kJ / 1 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,74 g |
Tuky | 98,31 g |
Vláknina | 34,00 g |
Cholesterol | 113 mg |
Sodík | 816 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 35,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Příloha z grilovaných hub se slaninou a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wwXR
Moje poznámka
Příloha z grilovaných hub se slaninou a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wwXR
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 5 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 1 hodinou
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 1 hodinou
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 1 hodinou
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 1 hodinou
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 2 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 3 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 4 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 4 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulka89 před 4 hodinami
Tématické fráze:
houby jako příloha,
houby příloha,
grilované houby,
recepty z hub,
priloha z hub,
parmasan -tuk,
houby jako přílohy,
houby na masle jako priloha,
příloha k parmazan.nokum,
priloha zampiony se slaninou,
příloha k houbám,
žampiony se slaninou jako příloha,
grilované žampiony se slaninou jako příloha
Suroviny:
slanina anglická,
žampióny,
olej olivový,
česnek,
chilli paprika sušená,
pepř,
sýr parmazán strouhaný,
petrželka,
máslo
Komentáře (3)