Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 067 kJ / 733 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,86 g |
Tuky | 38,31 g |
Vláknina | 12,25 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 519 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 44,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborné kyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vlDM
Moje poznámka
Výborné kyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vlDM
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 16 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 7 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 8 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 9 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 10 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 10 hodinami
Maková náplň
mismi před 10 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 12 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 13 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
kyselo z čerstvých hub,
kyselo s kváskem,
polévka s kváskem,
kyselo,
kyselo recept,
kyselo polévka,
výborné polévky,
výborná polévka,
polévka z kvasu,
kyselo z kvasu,
krkonošské kyselo recept,
krkonošské kyselo s kváskem,
vejce na kyselo,
kvas na kyselo,
kyselo z chlebového kvasu,
polévka z chlebového kvasu,
staroceske kyselo,
polevka kyselo s kvaskem,
jak se dela kyselo,
houbové kyselo s kváskem
Suroviny:
sádlo,
cibule,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
houby sušené,
máslo,
brambory,
vejce,
mléko,
kvásek chlebový
Komentáře (11)
https://www.idnes.cz/hobby/domov/osetreni-kvasku-b...
Možná to bude zajímat i někoho dalšího.