Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 202 kJ / 1 960 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,94 g |
| Tuky | 43,18 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 825 mg |
| Sodík | 531 mg |
| Sůl | 1,21 g |
| Sacharidy | 311,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jáhly se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0r9N
Moje poznámka
Jáhly se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0r9N
Nejnovější recepty
Brynzové halušky
Přidáno před 5 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 9 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 9 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 19 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svačinové sendviče
Kajkajak před 3 minutami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 55 minutami
Jarní salát
Kajkajak před 1 hodinou
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 2 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 3 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 3 hodinami
Tiramisu od Itala
Chasti před 3 hodinami
Krupicová kaše
Lida.Rose před 3 hodinami
Romadurová pomazánka
kulaslf před 4 hodinami
Tématické fráze:
jáhly recepty,
jáhly se švestkami,
jáhlový nákyp se švestkami,
recepty z jáhel,
jáhly,
zapečené jáhly se švestkami,
jáhly se švestkama,
jáhly recept,
recepty jáhly,
recept z jáhel,
jahli se svestkami,
jahly se svestkmi,
recepty s jáhly,
recepty na jáhly,
recept na jáhly,
recept jáhly,
jáhly se švestkami recept,
jahly s svestkami,
recept jáhly se švestkami,
jahlovy nakyp se svestkama
Suroviny:
jáhly,
mléko,
vejce,
cukr,
kůra citronová,
sůl,
švestky,
smetana,
vejce
Komentáře (7)
Angel 666: Díky za radu, určite vyskúšam aj tak, ako robíš ty. Ovocie nikdy neuškodí.