Luštěninová jíška do polévek bez tuku a bez mouky - taková moje hrašková vychytávka pro děti
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 299 kJ / 1 984 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 141,00 g |
Tuky | 8,40 g |
Vláknina | 108,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 282,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Luštěninová jíška do polévek bez tuku a bez mouky - taková moje hrašková vychytávka pro děti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9kj
Moje poznámka
Luštěninová jíška do polévek bez tuku a bez mouky - taková moje hrašková vychytávka pro děti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9kj
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 15 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 19 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 21 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďová polévka s pohankou
TondaJ před 6 minutami
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
IvonaSch před 26 minutami
Domácí kmínový chleba
AjkaS před 32 minutami
Kapustičky v kari omáčce
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 48 minutami
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 1 hodinou
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
janatka před 2 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 2 hodinami
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 3 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 3 hodinami
Tématické fráze:
co znamená hraška,
co místo jíšky,
hraska na zahuštovani jak dlouho vařit,
luštěniny v mrazáku,
jiska - jak dlouho povarit v polevce,
náhrazení jíška,
dieta a luštěniny- čočka na veče,r
Suroviny:
fazole bílé,
čočka,
kurkuma,
paprika sušená uzená,
česnek
Komentáře (16)
Reagovala jsem spise na to, ze toto je jediny mozny zpusob jak dostat do vnoucka lusteniny, pouzit lusteninovou mouku je podle meho mnohem praktictejsi. Povaris zeleninu podle typu polevky a ke konci k ni pridas cizrnovou mouku (treba) ve forme zaklechtky, zaroven koreni, cesnek, sul atd., povaris 15' a hotovo .
Kdyz uz macis fazole, nech je namocene alespon 8 hodin, 2-3 hodiny nedava smysl (nema cenu). . . .