Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 46 709 kJ / 11 164 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 234,26 g |
Tuky | 695,54 g |
Vláknina | 100,55 g |
Cholesterol | 916 mg |
Sodík | 223 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 941,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Záviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1W5
Moje poznámka
Záviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1W5
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 6 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Loštická cibulačka
Sahula před 1 hodinou
Babiččina kulajda
rapav před 1 hodinou
Loštické kuře
Sahula před 2 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 2 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 2 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 5 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 5 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 5 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 6 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 6 hodinami
Tématické fráze:
závin,
záviny,
maková nádivka do závinu,
recepty na záviny,
kynute zavyny,
závyny,
zavyn,
kynute zaviny,
ořechová plnka,
recpty záviny,
orechove zaviny,
záviny recepty,
ořechová plnka do závinů,
maková závin,
top recepty na zaviny,
co do závinu,
závin s kokosovou plnkou,
kynutý závin ořechový se sádlem,
kysnute zaviny recepty,
zavim
Suroviny:
mouka polohrubá,
mléko,
droždí,
cukr krystal,
sůl,
máslo,
sádlo vepřové,
vejce,
mák mletý,
voda,
citron,
skořice,
cukr,
rozinky,
ořechy mleté,
voda,
skořice,
rozinky
Komentáře (13)
Ale praskly mi, čím to je? Vše jsem dělala podle popisu...možná by chtělo nechat záviny ještě chvíli kynout? A "popicháme vidličkou" znamená skrz celý závin či jen povrchu(to jsem ujdělala já)?
Jinak jsou dobré, já bych snesla sladší těsto, ale upeču ještě někdy znova