Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 520 kJ / 1 797 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,27 g |
Tuky | 87,76 g |
Vláknina | 16,24 g |
Cholesterol | 624 mg |
Sodík | 623 mg |
Sůl | 1,44 g |
Sacharidy | 37,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí kýta na červeném víně a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0KE
Moje poznámka
Jehněčí kýta na červeném víně a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0KE
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 2 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 6 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 22 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 1 hodinou
Pampeliškový med
Mrspassinger před 1 hodinou
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 3 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 3 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 3 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 3 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 4 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 6 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 6 hodinami
Tématické fráze:
jehneci kyta na vine,
jehnecí kýta na rozmarýnu,
jehněčí na víně,
jehněčí na červeném víně,
jehněčí kýta na červeném víně,
jak připravit jehněčí kýtu,
jehněčí kýta recept,
jehněčí kýta nejlepší recept,
jehněčí kýta,
jehněčí kýta se špenátem,
jehnečí na na červeném víně,
jehneci maso na červeném víně,
jehněčí kýta na pánvi,
pečené jehněčí maso na víně,
jehnečí kýta nejlepší recepty,
marinovana jehneci kyta,
priprava jehneci kyty,
recept na jehněčí na rozmarýnu,
jehneci gulas na vine,
jehnecí maso na červeném vínu
Suroviny:
kýta jehněčí,
česnek,
rozmarýn,
cibule,
olej,
víno červené,
vývar,
bobkový list
Komentáře (2)