Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapřík pečený na zelenině

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lubik

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Kapříka si rozporcujeme na plátky a zbavíme přebytečných kostí. Nakrájíme na hranolky. Posolime, popeříme, přidáme pár snítek tymiánu a necháme 2 hodiny v lednici odpočívat. Krok 2: Nakrájíme si jarní cibulku na kolečka a mrkev na menší proužky. Na másle orestujeme a dáme na plech. Na té samé pánvi lehce orestujeme i kapřika. Krok 3: Zelenina už je na plechu, k ní přidáme kapřika a dopékáme v troubě cca 25-30 minut.

Zveřejněno 18. 9. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6A7n

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6A7n

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (5)

Potraviny vážím málo kdy. Co třeba není na pochopení na tomhle receptu bez gramáže. Cibule mrkev půl na půl na plech a na to dám kousky kapra. A upeču. Nikdy nevařím jednu porci. U buchty to chápu.. Ale zrovna tady. :-):-):-)

Lubik: Já s vámi úplně souhlasím, doma všichni vaříme tak nějak od oka. Ale když to pouštím do světa a chci, aby podle toho vařili i jiní,, tak to musím alespoň trochu upřesnit. ;-) Ale nic proti Vám..:-)

Proč se tady nikde nepíší gramáže? Všude se to musí psát, jinak ouva námitky a tady nic?? Máš to pěkné, ale piš gramáže prosím Tě :-))

Ivace64: Taky se divím, jsou to pěkné recepty, ale nejsou úplné..:-O

Tématické fráze:
pečený kapr na zelenině, kapr na másle a zelenině, pečený amur na zelenině, peceny kapr na zelenine videorecept, kapr peceny v troube na zelenině, recepty kapr na zelenině, pečený kapr.na zelenine, kapřík recepty, recept na kapra na zelenině, kapr na zelenine peceny v troube

Suroviny:
kapr, sůl, pepř, tymián, cibulka jarní, mrkev, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu