Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 637 kJ / 1 347 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 178,10 g |
Tuky | 7,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 15,14 g |
Sůl | 35,98 g |
Sacharidy | 141,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí teriyaki
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9Wl
Moje poznámka
Kuřecí teriyaki
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9Wl
Nejnovější recepty
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 8 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 8 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 17 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 7 minutami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 25 minutami
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 1 hodinou
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 7 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 8 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 11 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 11 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 12 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 13 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 14 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí teriyaki,
kuře teriyaki recept,
kure teriyaki,
teryaki,
kuře teryaki,
teryaki omáčka,
recept kuřecí prsa teriyaki,
kuřecí teriaky,
kuřecí prsa teriyaki,
omáčka teryaki,
kuřecí s teryaki omáčkou,
kuře teriaki,
kuřecí teryiaki,
teryaki recept,
kuřecí teryaki,
teriyaki recepty,
kuře teriaky,
kuřecí kousky teryaki s rýží,
kuřecí prsa v teryaki omacce,
kure teryiaki
Suroviny:
prsa kuřecí,
omáčka sojová,
cukr třtinový,
mouka hladká,
pepř,
sůl,
koření grilovací,
koření kari,
česnek sušený,
semínka sezamová,
olej
Komentáře (3)