Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 896 kJ / 2 365 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,77 g |
| Tuky | 12,34 g |
| Vláknina | 50,85 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,46 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 442,91 g |
Postup přípravy
Sůl dávám do vody, droždí nahoru na mouku, kvásek také, ale do opačného rohu formy. Krok 2: Použijeme program Základní (Klasik).
Po upečení chleba z formy vyklepneme a dáme vychladnout na mřížku.
Zveřejněno 3. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špaldovo-žitný chlebík z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0rJ5
Moje poznámka
Špaldovo-žitný chlebík z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0rJ5
Nejnovější recepty
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 6 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 12 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 13 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 3 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 5 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 5 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 6 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 7 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 7 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 7 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 8 hodinami
Tématické fráze:
dalamánky z dp,
špaldovo žitný chleb z pekárny,
zitno spaldovy chléb do pekárny,
špaldovo žitná bábovka,
špaldovo-žitný chlebík z pekárny,
spaldovo zitny chleb v pekarne
Suroviny:
voda,
pivo světlé,
sůl,
mouka špaldová hrubá,
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
kmín celý,
droždí,
kvas žitný
Komentáře (6)