Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 896 kJ / 2 365 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,77 g |
| Tuky | 12,34 g |
| Vláknina | 50,85 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,46 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 442,91 g |
Postup přípravy
Sůl dávám do vody, droždí nahoru na mouku, kvásek také, ale do opačného rohu formy. Krok 2: Použijeme program Základní (Klasik).
Po upečení chleba z formy vyklepneme a dáme vychladnout na mřížku.
Zveřejněno 3. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špaldovo-žitný chlebík z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0rJ5
Moje poznámka
Špaldovo-žitný chlebík z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0rJ5
Nejnovější recepty
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 11 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 17 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 18 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 8 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 9 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 11 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 11 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 12 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 12 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 12 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 13 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 13 hodinami
Tématické fráze:
dalamánky z dp,
špaldovo žitný chleb z pekárny,
zitno spaldovy chléb do pekárny,
špaldovo žitná bábovka,
špaldovo-žitný chlebík z pekárny,
spaldovo zitny chleb v pekarne
Suroviny:
voda,
pivo světlé,
sůl,
mouka špaldová hrubá,
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
kmín celý,
droždí,
kvas žitný
Komentáře (6)