Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninová pikantní polévka

Hodnocení receptu je 4,1 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

radiator radiator

Snadný

Suroviny

Porce: 2 l polévky

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 356 kJ /
802 kcal
Bílkoviny10,30 g
Tuky57,18 g
Vláknina15,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 692 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy53,63 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zeleninu očistíme a nakrájíme na menší kousky. Je na vás, zda na nudličky nebo kostičky. Krok 2: V hrnci rozpálíme olej a zeleninu na něm cca 5 minut restujeme. Krok 3: Přidáme koření, nastrouhaný zázvor, sůl, vše zalijeme vodou a vaříme cca 20 minut.
Polévku nakonec dochutíme sojovou omáčkou, případně ještě dosolíme.

Zveřejněno 8. 11. 2016

Poznámka autorky radiator

Asijské polévky jsou různé, zeleninové s masem nebo bez masa a díky koření jsou velmi pikatní, proto se hodí zařadit je do jídelníčku právě v těchto chladných dnech. Nejen, že nás zahřejí, ale jsou také vhodnou obranou proti virům a bacilům, které obzvláště v tomto období na nás útočí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1v0m

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1v0m

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
asijská pikantní polévka, asijská zeleninová polévka, zeleninová polévka, pikatni cinska polévky, polévky recepty, recept pikantní polévka, pikantní asijská polévka, cinske polevky recepty, a sijska pikantní polévka, polévka z červené řepy, recepty polévky, recept na asijskou zeleninovou polévku, asijská pikantní polévka recept, asijská zeleninová polévka recept, asijská polévka, detox zeleninovou polévkou, recept na asijskou pikantni polevku, polévka s asijske zeleniny, asijská pikantní polévky, polevka zeleninova

Suroviny:
brambory, paprika, kedlubna, mrkev, celer, zázvor, koření kari, kurkuma, tráva citronová, omáčka sojová, olej, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu