Smaženice z jelitového prejtu a červených fazolí
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 053 kJ / 2 403 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,11 g |
Tuky | 139,19 g |
Vláknina | 108,54 g |
Cholesterol | 968 mg |
Sodík | 3,90 g |
Sůl | 9,42 g |
Sacharidy | 134,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smaženice z jelitového prejtu a červených fazolí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0G6
Moje poznámka
Smaženice z jelitového prejtu a červených fazolí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0G6
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 12 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 15 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 15 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 15 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s krupicí a vejcem
Adinkaa před 24 minutami
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 54 minutami
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 1 hodinou
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 14 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 14 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 15 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 15 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 16 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 16 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 17 hodinami
Tématické fráze:
polevka z jelitového prejtu,
fazolový prejt,
fazolové prejty,
smaženice jelítkový prejt recept,
houbový prejt,
prejt s bramborem,
jelitkový prejt- pomazánka,
jelitove karbanátky,
pomazanka z prejtu,
jelítkový prejt z fazolí,
co se slaným červeným prejtem,
jelítkový prejt s fazolí,
domácí smaženice,
jelitová polévka,
jelitovy preit,
recept fazolový prejt
Suroviny:
jelitový prejt,
fazole červené,
cibule,
česnek,
vejce,
sůl,
pepř,
majoránka,
olej olivový,
brambory,
máslo,
mléko
Komentáře (3)