Vepřové maso ve vlastní šťávě
Do zásoby na zimu nebo třeba i s sebou na letní dovolenou. Zavařené maso můžeme využít na mnoho způsobů při různých příležitostech. Nejprve jej s kořením uvaříme v pomalém hrnci a poté, ve sklenicích, zavaříme.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 44 293 kJ / 10 586 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 516,28 g |
Tuky | 942,50 g |
Vláknina | 4,35 g |
Cholesterol | 1,73 g |
Sodík | 14,98 g |
Sůl | 35,25 g |
Sacharidy | 7,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kostky, kůže na čtverečky.
Krok 2: Přidáme všechny ostatní suroviny, dobře promícháme a vaříme v pomalém hrnci 8 hodin na Low.
Krok 3: Uvařené pak rozdělíme do zavařovacích sklenic, otřeme hrdlo sklenice, dobře zavřeme a zaváříme 2 hodiny při 100 °C.
Zveřejněno 14. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0QY
Moje poznámka
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0QY
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 1 hodinou
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 7 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 8 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 11 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 12 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Hanka7horky před 9 minutami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 13 minutami
Nejlepší litý perník
Noumik před 29 minutami
Bezlepkové máslové sušenky
kostatko_1 před 46 minutami
Čínská cuketa
Ajkad před 49 minutami
Domácí kečup
Jarin57 před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 2 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 3 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso na šťávě,
veprove ve vlastni stave recept,
veprove ve vlastni stave,
vepřové maso na šťávě recepty,
maso ve vlastní šťávě,
maso na šťávě,
maso na štávě recept,
vepřové ve vlastní šťávě recepty,
vepřové na šťávě,
recept na veprove ve vlastni stave,
vepřové maso v pomalém hrnci,
vepřové maso na šťávě recept,
domácí vepřové ve vlastní šťávě,
vepřové kostky na šťávě,
vepřové ve vlastní šťávě - recepty,
domaci maso ve vlastni stave,
maso ve vlastni stave recept,
veprovy ve vlastni stave,
vepřové kostky ve vlastní šťávě,
recepty z vepřového masa ve vlastni stave
Suroviny:
bůček bez kosti,
kůže vepřová,
voda,
vegeta,
kmín drcený,
praganda,
sůl
Komentáře (17)
V Poznámce píšeu, že děláváme z "dietnějšího", hodně masitého bůčku, který byl ale tentokrát tučnější....přesto není sklenice opravdu tak plná sádla, jak to na fotce vypadá. Hned jak budeme vařit znovu, vyfotím nějakou lepší., aby to tak neklamalo.
Pomalý hrnec je výborný v tom, že ho zapnu a celou dobu nemusím hlídat, míchat, nic....můžu dělat jinou práci, nemusím myslet na to, že mi někde něco vaří.....