Restovaná brokolice s česnekem
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 950 kJ / 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,14 g |
Tuky | 25,22 g |
Vláknina | 51,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 924 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 40,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Restovaná brokolice s česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7qW8
Moje poznámka
Restovaná brokolice s česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7qW8
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 3 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 6 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 10 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 1 hodinou
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 1 hodinou
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 5 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 5 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 7 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 7 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 8 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 8 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 8 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Tématické fráze:
restovana brokolice,
příprava brokolice,
brokolice na panvi,
brokolice s česnekem,
brokolice příprava,
brokolice na pánev,
brokolice,příprava,
brokolice restovana,
brokolice na cesneku,
recepty na přípravu brokolice,
připrava brokolice recepty,
brokoice recepty,
brokoice,
brokolice teplá,
brokolice s cesnekem na panvi,
recept brokolice na česneku,
restovana zelenina brokolica,
br okolice priprava,
brokolicd,
recept brokolice restovaná
Suroviny:
brokolice,
česnek,
olej olivový,
sůl,
vývar kuřecí
Komentáře (5)