Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 126 kJ / 1 464 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,86 g |
Tuky | 139,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 146 mg |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 7,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní prsa se slaninou, na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PGYz
Moje poznámka
Kachní prsa se slaninou, na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PGYz
Nejnovější recepty
Smaženice z lišek
Přidáno před 3 hodinami
Pečený citrusový čaj se zázvorem
Přidáno před 7 hodinami
Řezy dvou barev s meruňkovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Gnocchi s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Brambory pečené v troubě
Přidáno před 17 hodinami
Treska na másle, pečená v troubě
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté sýrové šneky
Michaela71 před 31 minutami
Makový závin
Veronika.Hrozna před 1 hodinou
Kuřecí kousky na kari a smetaně
Penelope01 před 1 hodinou
Meruňkový koláč s drobenkou
Danulka52 před 2 hodinami
Hraběnčiny řezy se švestkami
Danulka52 před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Klar98 před 3 hodinami
Dýňová polévka
Pleslova před 3 hodinami
Tagliatelle z Bondy beach
Hrachovka2022 před 4 hodinami
Kefírový langoš
PetrZappa před 5 hodinami
Kokosové muffiny bez cukru
Petranavratilova.pn@gmail.com před 5 hodinami
Tématické fráze:
kachna na červeném víně,
kachní prsa úprava,
úprava kachních prsou,
kachní prsa v troubě,
jak pect kachni prsa,
kachní prsa,
kachní prsa - úprava,
jak dlouho pect kachni prsa,
kachni prsa recept,
vynikající kachní prsa,
vaříme kachní prsa,
kachní prsa příloha,
úprava kachního masa,
úprava kachního prsa,
kacni prsa,
uprava kačeních prsou,
kacni prsa na víně,
uprava kachni prsa,
steak z kachních prsou,
kachni prsa s omackou z cerveneho vina
Suroviny:
prsa kachní,
slanina,
víno červené,
sůl,
pepř čtyř barev,
máslo,
bylinky,
olej
Komentáře (17)