Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 248 kJ / 537 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,01 g |
Tuky | 42,80 g |
Vláknina | 12,02 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 816 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 29,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filé na slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PZql
Moje poznámka
Rybí filé na slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PZql
Nejnovější recepty
Zabaglione s jahodami
Přidáno před 49 minutami
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno před 6 hodinami
Spicy chicken tenders
Přidáno před 7 hodinami
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno 31. 5. 2025 12:12
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno 30. 5. 2025 15:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablková buchta s tvarohem
Irena_Hrr před 54 minutami
Rychlý čočkový salát
Cejenka před 1 hodinou
Medová kuřecí prsa
Gustavo před 1 hodinou
Omáčka z hlívy ústřičné
Renefer před 2 hodinami
Jahodová zmrzlina
Vilem1 před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Cejenka před 3 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Jana Jurikova před 4 hodinami
Ředkvičková pomazánka s pomazánkovým máslem
Lenina 123 před 4 hodinami
Ruské vejce
Ivyjg před 5 hodinami
Jablíčková rychlovka
Lucie1001 před 5 hodinami
Tématické fráze:
filé na pánvi,
rybí filé se slaninou,
filé na na pánvi,
rybí filé,
recepty na rybi file,
filé se slaninou,
rybi file recepty,
filé na cibuli a slanině,
rybí mňamka,
rybí filé na pánvi,
file na panev,
zapečené filé na slanině,
rybí filé panev,
rybí filé a bramborová kaše,
rybí filé zapékané,bramborová kaše,
rybí filé recept se se slaninou,
rybí file recepty se slaninou,
rybí filé na na na pánvi,
recept na rybí file se slaninou a cibulí,
rybi file mouka
Suroviny:
filet rybí,
česnek,
cibule,
slanina,
chlebová kůrka,
jablko,
slanina,
mouka hladká,
pepř,
vývar,
sůl
Komentáře (11)