Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 591 kJ / 380 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,44 g |
Tuky | 2,96 g |
Vláknina | 37,26 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 581 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 56,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkev s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l2W1
Moje poznámka
Mrkev s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l2W1
Nejnovější recepty
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 3 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 5 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 7 hodinami
Broskvové knedlíky vařené v páře
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Avokádový tataráček
Simona Maskova před 22 minutami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 24 minutami
Květáková polévka podle Jitky
Kajkajak před 37 minutami
Kuřecí stehna - jedna báseň
kimlo před 38 minutami
Zakysané lívanečky
bodie před 1 hodinou
Kovbojské fazole
Ry1bka před 2 hodinami
Žampiony s cuketou
Petulice před 2 hodinami
Žampiónová polévka
SarkaMG před 3 hodinami
Kysané zelí na slanině a jablku
Lolatus před 3 hodinami
Košíčky s želé
rujet před 4 hodinami
Tématické fráze:
opečená mrkev,
mrkev recepty,
dušená mrkev s fazolkami,
karotka s fazolkami,
fazolky s mrkví,
baby karotka s fazolkami,
baby karotka s fazolkama,
baby mrkev fazole,
mrkev s fazolkou,
jak připravit fazolové lusky a baby karotku ke steaku,
dušená mrkev s fazolkou,
maso s fazolemi a mrkvi,
recept baby mrkev,
fazole recept,
recepty z mrkve,
baby mrkev s fazolkou recepty,
recept baby mrkev s vejcem,
baby karotka s fazolkou,
baby karotka s fazolkami jako příloha,
zdravé recepty mrkev
Suroviny:
mrkev,
lusky fazolové,
olej,
česnek,
sůl,
vegeta,
omáčka sojová,
petrželka
Komentáře (37)
Mám radost z tvých fotek, protože autor receptu vždy nejlíp ví, jak by mělo výsledné jídlo vypadat; je sice příjemné přidávat fotky k nenafoceným pokrmům, ale člověk si nikdy není jistý, jestli to dopadlo tak, jak mělo...
+