Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 581 kJ / 1 812 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,80 g |
Tuky | 10,02 g |
Vláknina | 15,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 365,08 g |
Postup přípravy
Po 8 minutách troubu zeslabíme na 200°C, kratičce vyvětráme od páry a asi 12-15 minut dopečeme.
Zveřejněno 11. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bagety s prodlouženým kynutím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AEkB
Moje poznámka
Bagety s prodlouženým kynutím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AEkB
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 10 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 18 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 4 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 5 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 6 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 7 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 7 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 8 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 8 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 9 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 9 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 9 hodinami
Tématické fráze:
recept na bagety a rohliky,
kváskové bagety kynuté v lednici,
bagety z kvásku,
recept těsto na bagety
Suroviny:
mouka hladká,
voda,
sůl,
droždí čerstvé
Komentáře (6)
Bohužel mi vždy vycházelo pečivo sice dobré, ale pořád podobné slané buchtě.
Tady ten recept jistě vyzkouším, už proto, že tam není mléko a vejce.
Jen se chci zeptat, jakou dlaždici na to mám sehnat ???
Ještě píšete, že je to z 5 surovin, ale já čtu jen 4. Nechybí tam třeba trošku cukru do droždí ??
P.s. 2 g droždí jsem ještě nikdy nedávala, tak uvidím.
Na obyčejné rohlíky zkus tyto - do omládku (kvásku) můžeš dát místo sladěnky lžičku včelího medu
https://www.toprecepty.cz/recept/15429-klasicke-ce...