Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 046 kJ / 489 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,51 g |
Tuky | 24,15 g |
Vláknina | 1,05 g |
Cholesterol | 551 mg |
Sodík | 721 mg |
Sůl | 1,73 g |
Sacharidy | 32,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák v křupavém zeleninovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9vV8
Moje poznámka
Květák v křupavém zeleninovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9vV8
Nejnovější recepty
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 3 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 3 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 12 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 3 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 6 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 6 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 7 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 8 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 9 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 9 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 11 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 11 hodinami
Tématické fráze:
kvetak recepty,
recepty z květáku,
křupavý květák z trouby,
květák v těstíčku,
křupavý květák,
květák v těstíčku v troubě,
květák recept,
zeleninové recepty,
křupavé těstíčko,
recepty kvetak,
květak v recepty,
křupavé ruzicky,
květak v těsticku do trouby,
květák v pivním cestíčku,
recepty květák recepty,
zeleninové těstíčko,
obaleny kvetak z trouby,
zapečený květák v těstíčku,
recepty na květak,
krupavy smazeny kvetak
Suroviny:
květák,
vejce,
mléko,
sýr strouhaný,
mrkev,
celer,
mouka hladká,
kypřící prášek,
libeček,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (11)