Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 575 kJ / 1 094 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 112,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 375 mg |
Sodík | 113 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 11,25 g |
Postup přípravy
Šlehačka by se neměla celá vypéct, jen zezlátnout.
Zveřejněno 25. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso na šlehačce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w4w
Moje poznámka
Maso na šlehačce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w4w
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 7 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 7 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 7 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 7 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 7 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 6 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 6 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 6 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 6 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 6 hodinami
Jablkový perník
collins před 8 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 10 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 11 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 13 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 13 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso na šlehačce,
maso se šlehačkou,
maso pečené ve šlehačce,
vepřové na šlehačce,
pečené maso se šlehačkou,
kotleta na šlehačce,
vepřová pečeně na šlehačce,
kuřecí maso na šlehačce,
slehackove maso,
šlehačkové kotlety,
maso slehačka,
vepřové maso se šlehačkou,
vepřové maso ve šlehačce,
kotlety na šlehačce,
veprove kotlety na slehacce,
vepřové se šlehačkou,
vepřové maso šlehačka,
maso pečené na šlehačce,
pečené na šlehačce,
pečené maso na šlehačce
Suroviny:
kotleta,
smetana ke šlehání,
pepř,
sůl
Komentáře (2)