Valašské pečáky
V jednoduchosti je krása a v tomto případě to platí dvojnásob. Dozlatova vypečené čtvrtky brambor ještě horké omaštěné sádlem, ochuceným jen solí a česnekem zná snad každý z nás už od dětství. Výborně se k nim hodí hrnek mléka nebo kefíru.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 501 kJ / 359 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,55 g |
| Tuky | 0,50 g |
| Vláknina | 11,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 29 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 74,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Valašské pečáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vzm1
Moje poznámka
Valašské pečáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vzm1
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 7 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 2 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 2 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 2 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 2 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 3 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 4 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 5 hodinami
Tématické fráze:
pecaky,
pečáky recept,
pečáky v troubě,
pecenaky,
valašské recepty,
bramborové pečáky,
valašské brambory,
recept na pecaky,
brambory pecáky,
pečáky s česnekem,
sádlo valašsky,
valašsky sádlo,
pečáky recept,
jak upect pečaky,
pečáky z brambor,
pečáky z trouby,
pecaky s mlekem,
česnekove pecaky,
jak se pečou pečáky,
nejlepsi pecaky
Suroviny:
brambory,
sádlo,
česnek,
sůl
Komentáře (20)