Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 769 kJ / 1 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,38 g |
Tuky | 39,37 g |
Vláknina | 7,30 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 2,05 g |
Sůl | 5,17 g |
Sacharidy | 156,33 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ve vodě rozmícháme cukr a droždí, pak přidáme zbytek surovin a dobře vymísíme, aby se i tužší brynza dobře v těstě rozmíchala. Necháme asi 30 minut kynout.
Krok 2: Vykynuté, odpočaté těsto dáme na stůl, propracujeme a rozválíme na obdélník. Nakrájíme proužky široké jen něco málo přes 1 cm a každý z nich před uložením na plech s fólií dobře zkroutíme a tím i natáhneme do délky. Jsou jich dva plechy.
Krok 3: Necháme vykynout, jen než se vyhřeje trouba a upečeme (220°C/asi 15 min. Pokud je třeba, teplotu pak snížíme a tyčky dosušíme.)
Zveřejněno 21. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štipkavé brynzové tyčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ko6n
Moje poznámka
Štipkavé brynzové tyčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ko6n
Nejnovější recepty
Minimuffinky
Přidáno před 6 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 12 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 4 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 6 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 6 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 7 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 7 hodinami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 7 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 7 hodinami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 8 hodinami
Ovocný jogurťák
danila před 9 hodinami
Tématické fráze:
brynzové sušenky,
brynzové vrtulky,
brynzové tyčky z listového těsta,
brynzové slané tyčky,
vrtulky s brynzou,
slané tyčky z brynzy,
slané bryndzové tyčky recept,
brynzovky-recept,
bryndzove slane cukrovi,
sladké tyčky recept
Suroviny:
voda,
cukr,
olej,
brynza,
sůl,
paprika sušená pálivá,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (14)
Ale ktere ted delat driv
Takze jdu na brynzovky. Je to otazka me tycinkove cti