Štipkavé brynzové tyčky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 769 kJ / 1 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,38 g |
Tuky | 39,37 g |
Vláknina | 7,30 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 2,05 g |
Sůl | 5,17 g |
Sacharidy | 156,33 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tyčky jsou křupavé, slané tak akorát a štipkavost pocítíte až při dojídání jedné z nich (nepálí hned v prvním soustu).
Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 6. 2017 09:33
chocolate: děkuji A které dřív? To je přeci jedno, vem to hezky popořadě, ne?
25. 6. 2017 16:05
Tak tycky byly vyborne, brynza byla krasne citit (dala jsem necelou kostku, tj. 100g).
Ale ktere ted delat driv?
Ale ktere ted delat driv?
24. 6. 2017 18:15
Ivi Ty jsi úžasná, tyčky jsou perfektní
22. 6. 2017 17:23
Zrovna zajtra sa chystame k vode,tak doobeda napeciem,a budem mat na zahryznutie,len muku vymenim za bezlepkovu.
22. 6. 2017 15:38
Vypadají moc hezkyJestli je tam ta brynza,kterou mám moc ráda cítit,tak je zkusímJá dávám lučinu
22. 6. 2017 10:50
Kucina: moje snacha, Slovenka, také ne. Ale její synek by brynzu baštil pořád, kdyby mohl, tak ji dostává třeba i na chlebu
22. 6. 2017 10:45
Já jediná z rodiny nemusim brynzu,ale tyčky jim upeču.
21. 6. 2017 14:40
Pak se ozvu, jak to dopadlo, ale určitě budou výborné
21. 6. 2017 14:35
bystrouska: určitě jen sladkou nebo zcela vynechat - tyčky voní i po brynze
21. 6. 2017 14:32
Opět krásný recept. Upeču je na sobotní oslavu narozenin synovi přítelkyně, jen tam kvůli dětem nebudu dávat pálivou papriku , ale dám sladkou nebo mi poradíte nějaké jiné koření? Děkuji.
21. 6. 2017 13:37
chocolate: tos mě potěšila! Slané tyčky jsou tak příjemně variabilní a tak rychle a snadno hotové, že i u nás patří k velice oblíbenému pečivu. Na "takové to domácí chroupání..."
21. 6. 2017 13:34
Mam pocit, ze nikdo poctive neupekl tolik tycek podle tvych receptu, jako ja.
Takze jdu na brynzovky. Je to otazka me tycinkove cti.
Takze jdu na brynzovky. Je to otazka me tycinkove cti.
21. 6. 2017 12:51
magdalenka: ne-e, díky
21. 6. 2017 10:47
mám sa opakovať???
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Medové máslo
marekbertha uvařil před 13 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 55 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame, s wasabi dostane pikantní nádech
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Další recepty
Tématické fráze: brynzové sušenky brynzové vrtulky brynzové tyčky z listového těsta brynzové slané tyčky vrtulky s brynzou slané tyčky z brynzy slané bryndzové tyčky recept brynzovky-recept bryndzove slane cukrovi sladké tyčky recept
Suroviny: voda, cukr, olej, brynza, sůl, paprika sušená pálivá, mouka hladká, droždí
Štipkavé brynzové tyčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ko6n
14 názorů