Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 755 kJ / 1 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,96 g |
Tuky | 39,62 g |
Vláknina | 28,16 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 289 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 210,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nové brambory se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VD05
Moje poznámka
Nové brambory se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VD05
Nejnovější recepty
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Přidáno před 1 hodinou
Šlehačková ovocná bublanina
Přidáno před 1 hodinou
Dortík s pudinkovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno před 18 hodinami
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno před 22 hodinami
Bulgur s restovaným lilkem, zeleninou a bylinkami
Přidáno 25. 6. 2025 11:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémová polévka z kuřete
Kajkajak před 38 minutami
Houskové knedlíky I
Danuska12 před 1 hodinou
Kanadské kuře
jarpos před 2 hodinami
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Jindriskas před 2 hodinami
Buchtičky s krémem
pekarnik před 3 hodinami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
vladka1486 před 3 hodinami
Drobenkový koláč
skalar před 4 hodinami
Tagliatelle s cuketovou omáčkou
KrisZaezemi před 5 hodinami
Bramborová omáčka s klobásou a vejcem
Babka-Korenarka před 5 hodinami
Meruňkové řezy II.
Quincey před 6 hodinami
Tématické fráze:
brambory se spenatem,
jak se vaří špenát,
špenátové brambory,
jak vařit nové brambory,
nové brambory ve slupce,
jak dlouho se vaří brambory,
vaření nových brambor,
jak dlouho varit nove brambory,
postup vaření brambor,
aby se brambory nerozvařily,
nové brambory,
recept na špenátové brambory,
jak dlouho se vari nove brambory,
nové brambory vařit ve slupce,
nové brambory vařené ve slupce,
nove brambory vaření,
špenát brambory recept,
recept na brambory se špenátem,
jak dlouho vařit špenát,
vaření nových brambor ve sluoce
Suroviny:
brambory rané,
špenát listový,
česnek,
cibule,
máslo,
olej,
sůl,
pepř,
libeček
Komentáře (13)
Dokonce se voda scezená z nových brambor používá na polévky, protože obsahuje část vitaminu a mnohé minerály.
Autorkou uváděný postup na vaření brambor se doporučuje právě u brambor STARÝCH, nikoli nových.
Inak recept sa mi páči, ujkasám si ho.
A nechápu moc Váš příspěvek, žádnou kaši jsem nevařila, pouze jsem na Váš návrh se zalitím brambor horkou vodou reagovala tak, že si to dovedu představit u kaše, ne že to dělám.
Pokud bych vařila brambory na kaši, zaliji klidně horkou